• Print

Samskabelse og socialt entreprenørskab

Esben Hulgård, Maja Juul-Olsen, Elof Nellemann Nielsen (red.)
Redaktører: Esben Hulgård, Maja Juul-Olsen, Elof Nellemann Nielsen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741264301 (Bog)
ISBN: 9788741266428 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 250
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Der er behov for en mere innovativ og kreativ praksis i velfærdsinstitutionerne. Det afspejler sig i professionsuddannelserne, hvor emner som social innovation, entreprenørskab og samskabelse er blevet del af indholdet i uddannelserne. Men hvad indebærer social innovation overhovedet, og hvordan etableres samskabelse i praksis? Det giver denne bog svar på.

Samskabelse og socialt entreprenørskab er en grundbog til professionsuddannelserne, som giver et indblik i de mange muligheder og faldgruber, der kendetegner praktisk innovationsarbejde. Bogen rummer teoretiske perspektiver, der forklarer begreberne samskabelse og socialt entreprenørskab. Derudover præsenterer bogen en casebaseret gennemgang af, hvordan social innovation, entreprenørskab og samskabelse ser ud i en professionel praksis.

Redigeret af Esben Hulgård, Maja Juul-Olsen og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.