• Print

Hvordan organisationer fungerer

en indføring i organisation og ledelse

,

ISBN: 9788741258607 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 3
Sider: 494
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

En af de mest anvendte lærebøger i organisationsteori i Skandinavien, nu i tredje udgave opdateret med den nyeste forskning og teori

Organisations- og ledelsesfaget er i stadig udvikling. Undersøgelser af hvordan organisationer fungerer og ændrer sig over tid. Faget organisation afspejler hvordan den teknologiske udvikling, ændringer i arbejds- og samfundsliv, politik, sociale og kulturelle faktorer påvirker både organisering og ledelse af forskellige typer virksomheder.  

Ny udgave

3. udgave af denne "nyklassiker" afspejler denne udvikling. Der er lagt vægt på at gøre den pædagogiske fremstilling af det faglige stof endnu bedre.

Bogen er opdateret med den nyeste forskning og teori. Gennem hele bogen er der lagt vægt på at holde et kritisk perspektiv hvor der drøftes hvilken form for empirisk fundament de enkelte teorier har.Denne oversættelse har fået støtte fra NORLA.

Bogen henvender sig til

studerende og undervisere på videregående uddannelser, herunder Handelshøjskoler, Professionshøjskoler og de samfundsvidenskabelige uddannelser på universiteterne.

Dag Ingvar Jacobsen

Dr. philos, ved Høgskolen i Agder, Norge.
Han har gennemført flere store empiriske undersøgelser og publiceret både bøger og artikler om organisation og ledelse, statsvidenskab og metode. Han er en efterspurgt foredragsholder i Norge og det øvrige Norden.

Jan Thorsvik

Dr.philos. og professor ved Høgskolen i Agder, Norge.
Han har udgivet flere bøger og artikler om offentlig administration og politik samt om organisationsteoretiske emner. Også han er en efterspurgt foredragsholder i de nordiske lande.

Sygeplejersken

 Gitte Lindermann

"Denne bog er en klassiker inden for organisationsteori. [...] Det er et gedigent opslagsværk i de mest fundamentale begreber inden for organisationsteorien."

Bagsidetekst
Organisations- og ledelsesfaget er i stadig udvikling, og undersøgelser af organisationer viser, hvordan faget ændrer sig over tid. Organisation og ledelse afspejler, hvordan den teknologiske udvikling, forandringer i arbejds- og samfundsliv, politik, sociale og kulturelle faktorer påvirker både organisering og ledelse af forskellige typer virksomheder. 3. udgave af denne "nyklassiker" afspejler udviklingen. Der er lagt vægt på at gøre den pædagogiske fremstilling af det faglige stof endnu bedre. Bogen er opdateret med den nyeste forskning og teori. Gennem hele bogen holdes et kritisk perspektiv, hvor det drøftes, hvilken form for empirisk fundament de enkelte teorier har. Hvordan organisationer fungerer, 3. udg. henvender sig først og fremmest til studerende og undervisere på videregående uddannelser, herunder handelshøjskoler, professionshøjskoler og de samfundsvidenskabelige uddannelser på universiteterne.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.