• Print

Økonomisk styring og virksomhedsanalyse (i-bog)

,,

ISBN: 9788741273204 (i-bog)
Udgivelsesår: 2018
Udgave: 7
Sider: 480


Kan købes fra: 08-05-2018

Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Dette er en i-bog – en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.
I-bogen kan læses på pc og tablets. Materialet tilgås ved hjælp af en e-nøgle (kode), som giver adgang til materialet i 36 måneder fra aktiveringssdatoen.

Formålet med denne lærebog er at give den studerende et grundlæggende og praksisnært indblik i følgende emneområder:

  • indsamling, forståelse og bearbejdelse af økonomiske data og anden supplerende information om virksomheden, herunder regnskabsudarbejdelse og regnskabsforståelse
  • udarbejdelse og anvendelse af budgetter i styringssammenhæng
  • analyse og vurdering af alternative investeringsforslag
  • analyse og vurdering af balancestruktur og finansieringsmuligheder.
Målgruppe

Bogen henvender sig primært til studerende på videregående uddannelser på KVU-niveau og andre, der ønsker en indføring i de centrale emneområder inden for virksomhedsanalyse og økonomistyring samt investering og finansiering.

Hjemmeside

Til bogen er der knyttet en hjemmeside på: oekonomisk-styring-virksomhedsanalyse.hansreitzel.dk- hvor der er er mulighed for at downloade supplerende materialer, herunder eksempler fra bogen, opgaver og udvalgte løsningsforslag.

 

Bagsidetekst
ØKONOMISK STYRING OG VIRKSOMHEDSANALYSE henvender sig primært til studerende på videregående uddannelser og andre, der ønsker en indføring i de centrale emneområder inden for virksomhedsanalyse og økonomistyring samt investering og finansiering. Denne 5. udgave er grundlæggende revideret og opdateret med aktuelle eksempler samt den nyeste lovgivning og praksis på området. Endvidere er opgavedelen blevet udvidet. Bogen giver brugeren en helhedsforståelse for • at forstå baggrunden for virksomhedens økonomi • at analysere og vurdere alternative investeringsforslag • at analysere og vurdere balancestruktur og finansieringsmuligheder • at forstå, bearbejde og analysere økonomiske data og supplerende information om virksomheden, herunder regnskabsudarbejdelse, regnskabsforståelse og regnskabsanalyse • at udarbejde og anvende budgetter i styringssammenhæng • at kunne anvende økonomistyring i praksis Til bogen er der knyttet en hjemmeside, som findes ved at søge på bogens titel eller en af forfatterne på forlagets hjemmeside: www.hansreitzel.dk Her er der mulighed for at downloade supplerende materialer, herunder eksempler fra bogen, opgaver, løsningsskabeloner og udvalgte løsningsforslag. Gennem hele bogen findes der links til relevante virksomheder, myndigheder og organisationers hjemmesider.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.